Ost & cracker kost

At ændre din kost for at begrænse eller udelukke de fleste fødevarer er ikke en sund eller afbalanceret måde at tabe sig, selvom du nyder det du spiser. Ost og krakkere giver en anstændig mængde sort og kan hjælpe dig med at slanke, hvis du kan reducere dine kalorier, mens du spiser dem, men det er stadig et langt sundere valg at følge en mere varieret kost i stedet.

Næringsfakta

Afhængigt af de typer af ost og kiks, du vælger at spise på din kost, kan du skære daglige kalorier eller øge dem med en hel del. For eksempel 2 oz. Af ostsmagrede krakkere har 145 kalorier, 7 g fedt og mindre end 1 g fiber, men 2 oz. Af sprøde rugkiksere har kun 105 kalorier, 0,5 g fedt og mere end 4,5 g fiber. En 2-oz. Servering af fuldhvede kiks har 240 kalorier, 8 g fedt og næsten 6 g fiber. Ost ernæringsmæssige oplysninger varierer også meget. En ounce af cheddar har 115 kalorier og 9,5 g fedt, mens 1 oz. Af feta har 75 kalorier og 6 g fedt. Samme mængde schweizisk ost har 110 kalorier og 8 g fedt, 1 oz. Af flødeost har 100 kalorier og næsten 10 g fedt og 1 oz. Af blød gedeost, som feta, har 75 kalorier og kun 6 g fedt.

Fordele

Der er mange potentielle fordele ved at inkludere moderate mængder ost og kiks i din kost. Crackers kan være rige kilder til fuldkorn, og ifølge Selectapp.gov har korn muligheden for at reducere risikoen for hjertesygdomme, højt kolesterol, fedme, diabetes og forstoppelse. Ost er højt i protein, hvilket betyder, at det kan bidrage til opbygning og reparation af hud, blod, knogle og magert muskelvæv.

Ulemper

For vægttab er en vigtig følge af en ost og krakker kost at begge elementer er relativt høje i kalorier. Du skal oprette et underskud på 3.500 kalorier for at tabe et pund kropsfedt, og som følge heraf taber du ikke så meget på en ost og cracker kost, som du måske ved at erstatte måltider med kalorier med lavt kalorieindhold Shakes eller store grønne salater i stedet. En anden ting har at gøre med ernæring. Selvom du får protein, kulhydrater og fedt ved at spise ost og kiks, vil du savne mange af de væsentlige vitaminer og mineraler, du får ved at spise frugt og grøntsager, og du kan eventuelt udvikle næringsstofmangel.

Overvejelser

Der er masser af sunde alternativer til følgende begrænsede kost planer som en ost og cracker kost. National Institutes of Health anbefaler gradvist at tabe sig ved at spise fuldkornet fuldkorn, magre proteiner, ikke-fedtfattig eller fedtfattig mejeri, frugt og grøntsager, som udgør en permanent, afbalanceret spiseplan, du kan følge på ubestemt tid. Inden du starter en kost til vægttab, skal du kontakte din læge eller en registreret diætist for godkendelse.