Må jeg tage calcium og magnesium kosttilskud, hvis jeg tager coumadin?

Især hvis du er ældre, kan du tage kosttilskud af calcium, magnesium eller begge dele for at hjælpe med til at kompensere for mangler af disse mineraler i din krop. Disse to mest almindelige kropsmineraler hjælper alle dine kropssystemer til at fungere korrekt. Hvis du har kardiovaskulære problemer, og din læge frygter, kan du udvikle blodpropper, der kan forårsage slagtilfælde, hun kan ordinere Coumadin. Denne medicin, der er kendt under det generiske navn warfarin, hjælper med at reducere sandsynligheden for, at farlige blodpropper dannes i dine blodkar. Da Coumadin virker for at hjælpe et potentielt alvorligt helbredsproblem, bør du konsultere din praktiserende læge, inden du kombinerer det med andre lægemidler eller tilskud, herunder calcium og magnesium.

Coumadin

Coumadin er et mærke i USA for et lægemiddel kaldet warfarin. Det er en af ​​flere lægemidler, som læger ordinerer for at tynde dit blod. Du kan få brug for denne antikoagulant, hvis dit blod har et stort potentiale for dannelse af farlige blodpropper. For eksempel, hvis du har haft et hjerteanfald eller åben hjerteoperation, kan du udvikle en tilstand kendt som atrieflimren. Dette betyder, at en del af dit hjerte ikke pumper effektivt, hvilket gør det muligt for dit blod at pulje i dit hjerte. Blod kan blive for tykt under denne omstændighed, hvilket kan føre til blodpropper. Klumper kan gå til din hjerne, hvor de kan forårsage slagtilfælde. De kan også forårsage blokeringer i dine blodkar og andre alvorlige sundhedsproblemer. Tager Coumadin gør blodet tyndere og mindre tilbøjelige til at størkne farligt.

Calcium

Din krop, især dine knogler og tænder, har brug for calcium for styrke. Alle andre områder af din krop har også brug for daglige doser af calcium. Hvis du ikke får nok calcium i din mad, kan du blive nødt til at tage et calciumtilskud. Blandt dets mange funktioner kan calcium påvirke måden dit hjerte slår på. Hvis du har kardiovaskulære problemer som forhøjet blodtryk, kan din læge ordinere en type antihypertensiv kaldet en calciumkanalblokerer. Denne medicin virker for at holde calcium fra at påvirke dit hjerte negativt.

Magnesium

Du har også brug for magnesium dagligt. Det hjælper dine muskler, hjerte og nervesystem fungerer korrekt. Det kan også påvirke, hvordan din krop bruger kalcium og regulerer mængden af ​​calcium i dit system.

Interaktioner mellem Coumadin og Calcium

Fordi calcium kan påvirke dit hjertes normale funktion, bør du ikke tage det, mens du tager Coumadin, medmindre din læge specifikt anbefaler det. Din læge holder øje med, hvordan Coumadin påvirker dig, især i den tidlige periode af din Coumadin-anvendelse. Han kan justere din dosis Coumadin ofte, indtil du ikke har brug for det længere eller indtil din hjertesygdom er stabiliseret. Tilsætning af calcium på toppen af ​​Coumadin kan ændre den måde, hvorpå sidstnævnte fungerer. Spørg din læge, om du kan fortsætte med at tage calcium og få specifikke oplysninger om hans anbefalede dosering af mineralet, hvis han godkender det.

Magnesium kan påvirke Coumadin på to måder. Magnesium hjælper dit hjerte til at fungere ordentligt, så det kan hjælpe eller forhindre Coumadin indført i din krop. Kun din læge kan rådgive dig om det. En anden funktion, som magnesium har, kan dog vise sig at være meget farlig for nogen, der tager Coumadin. Det meste af Coumadin du tager binder med blodprotein og bliver inert, hvilket kun efterlader ca. 1 procent af lægemidlet aktivt i blodbanen. Magnesiumtilskud har potentialet til at forhindre, at nogle af Coumadin bindes med dette protein, hvilket betyder mere end den forventede dosis af stoffet forbliver aktivt. Denne potentielle tendens kan tynde dit blod for meget, hvilket kan gøre dig lettere blød eller blød for meget og farligt, hvis du bliver skadet. Du må ikke tage et magnesiumtilskud uden din læge tilladelse.

Interaktioner mellem Coumadin og Magnesium