Kan jeg bære en bomulds sportscoat med uldbukser?

Kan du bære en bomulds sportscoat med uldbukser? Ja. Skulle du? Nej; stofferne går simpelthen ikke sammen, så tving ikke noget, der ikke er meningen at være. Bomuldspelsjakker er vidunderlige, og uldbukser er også gode. De skal bare ikke bæres sammen.

Bomuld Sport Frakker

Bomuldspelsjakker er beregnet til at blive båret i varmt vejr. Både i funktion og stil, de er ideelle til at klæde en afslappet lejlighed og kan bæres med en kjole skjorte og slips. Bomuld kommer i mange flotte stoffer: twill, seersucker, lærred, denim, poplin og corduroy, blandt de mest populære. Polo Ralph Lauren, Brooks Brothers, JoS. A. Bank, Nautica, The Men’s Wearhouse og Macy har et stort udvalg af stil og farve i bomulds sportscoats i foråret.

Uldbukser

Guldstandardstofet til mænds kjolebukser er 100% uld. Uld kommer i mange vægte og stilarter, herunder gabardin, plain-weave og crepe. Uldbukser kommer i tyngre vægt, som flannel til koldt vejr og tropisk vægt i varmere måneder. Store uldbukser findes hos JCP, Polo Ralph Lauren, Hickey Freeman, JoS. A. Bank og The Men’s Wearhouse.

Hvad bukser at bære med bomuld Sportcoat

Bomulds sportscoats par store med 100% bomuldsbukser i khaki twill, poplin og seersucker. De parrer også godt sammen med linnedbukser og selvfølgelig jeans. Da denim er blevet til stoffet i mænds bukser, gør bomuldsjakken i foråret og uldjakken i efteråret en god sammenkobling med jeans.

Hvad frakke at bære med uldbukser

Uldbukser er designet som en frittstående bukser. Det betyder, at de ikke bør bæres som en del af en jakkesæt. Uld kan parres med en sweater, strik skjorte eller vævet skjorte. De kan også bæres med en kjole skjorte og slips. Uldbukser kan faktisk bæres med den rigtige sportscoat. Men under ingen omstændigheder bør du forsøge at “matche” en selvstændig sportscoat og et par uldbukser. Farven og stoffet vil simpelthen aldrig matche. I de fleste tilfælde ser en subtilt mønsteret eller solid sort eller marineret sportscoat i ren uld bedst ud med uldbukser.