Kan du tage magnesium med mælk?

Hvert næringsstof du forbruger skal gå gennem mave-tarmkanalen, der skal fordøjes og absorberes. Mange vitaminer og mineraler, du skal forbruge dagligt, har lignende cellulære transporter og dermed konkurrere om absorption. Forståelse af hvilke mineraler i mælk konkurrerer med magnesium er vigtigt, fordi det vil hjælpe med at sikre, at du får maksimal absorption af dit magnesiumtilskud.

Om Magnesium

Magnesium er et stort mineral, der er ansvarlig for en række forskellige processer i kroppen, herunder syntese af DNA, replikation af DNA og RNA, muskelkontraktibilitet, hjælper med proteinsyntese og hjælper over 300 enzymer i forskellige metaboliske processer. Alle disse processer er afgørende for livet, og en mangel i magnesium kan ændre mange aspekter af det daglige liv.

Daglig Krav og Fødevarekilder

Mænd mellem 19 og 30 bør forbruge ca. 400 mg om dagen, og kvinder i samme alder skal forbruge 310 mg magnesium om dagen. Mænd over 31 år har brug for 420 mg om dagen, og kvinder har brug for 320 mg dagligt magnesium. Fødevarer rig på magnesium omfatter kaffe, te, nødder, bælgfrugter, fuldkornsprodukter, mejeriprodukter, mørkegrønne grøntsager og nogle tofu.

Magnesium og mælk

Selvom magnesium findes i mælk, er det måske ikke i din bedste interesse at forbruge et magnesiumtilskud med et glas mælk. Magnesium og calcium har et kompliceret forhold. Begge mineraler har overlappende transportsystemer i kroppen, så når de forbruges sammen konkurrerer de om absorption. Magnesium interagerer også med calcium på muskelniveauet og kan også interferere med muskelkontraktioner.

Hvornår skal man forbruge magnesium

Brug din magnesium supplement på et tidspunkt, hvor du ikke vil forbruge mælk eller et calciumtilskud. Magnesium forstyrrer også fosfor og kalium, så forbruge dit supplement, når du ikke bruger store doser af disse mineraler også. Fødevarekilder til fosfor omfatter kød, fjerkræ, nødder, mælk og bælgfrugter. Fødevarekilder til kalium omfatter avocadoer, bananer, appelsiner, kartofler, mejeriprodukter og æg.