Kan du tabe spise tranebær og mandler?

Tranebær og mandler er blevet spioneret som en vægttabsfødekombination i korn, energibarer og utallige andre diætprodukter. Imidlertid eksisterer der ikke videnskabeligt bevis for at understøtte effektiviteten af ​​denne specifikke kombination ved at tabe sig. Tranebær er højt i fiber og polyphenoler; mandler er fyldt med protein og fiber. Disse elementer bidrager til vægttab. Derudover synes både tranebær og mandler i separate undersøgelser at være gavnlige for vægttabsindsatsen.

tranebær

Ifølge Cranberry Institute indeholder en servering af friske tranebær 0,2 mg C-vitamin og 6 gram fibre, en servering med tranebærsauce indeholder 9 mg C-vitamin og 0,3 gram kostfiber. En servering af tranebærsaft indeholder 113 mg C-vitamin og 0,4 gram fiber, det har dobbelt USDA anbefalet dagligt tillæg af vitamin C. Derudover angiver Tranebærinstituttet, at tranebær indeholder mere polyphenoler end appelsiner, blåbær, jordbær og æbler. En undersøgelse hos Texas Women’s University viste, at frugter højt i polyphenoler kan hæmme fedme.

Tranebær og C-vitamin

Det høje indhold af C-vitamin i tranebær har vist sig at påvirke vægttabsindsatsen positivt. I en undersøgelse offentliggjort i “Ernæring og metabolisme” instruerede forskere en gruppe til at forbruge 500 mg C-vitamin dagligt, mens den anden gruppe fik instrueret at forbruge mindre end 30 milligram. Bagefter arbejdede begge grupper på løbebånd i samme tid, og gruppen forbrugende C-vitamin var mere effektiv ved at tabe sig og brændte 30 procent mere fedt under træning.

mandler

Mandler er fulde af protein, fiber og vitamin E. Både protein og fiber arbejder for at fylde dig og reducere sult. Magnesiumindholdet i mandler hjælper kroppen med at producere energi og regulere blodsukker. Ifølge Dr. David Katz på Yale University School of Medicine, “Et stabilt blodsukkerniveau hjælper med at forhindre trang, der kan føre til overspisning og vægtforøgelse.” Derudover viser “Fitness Magazine” mandler som en af ​​de 10 bedste fødevarer Til flad abs.

Almond Study

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i “International Journal of Obesity”, har forskere fodret to grupper af forsøgspersoner en daglig kalorieindhold med 1.000 kalorieindhold. Men en gruppe fik også 3 oz. Af mandler, hvilket gør deres kostvaner 39 procent fedt. I stedet for mandler blev den anden gruppe givet komplekse kulhydrater, såsom luftpoppet popcorn og hvedekager, hvilket gjorde deres kostvaner 18 procent fedt. I slutningen af ​​5-måneders undersøgelsen oplevede de konsumerende mandler gennemsnitlig 18 procent reduktion i vægt og kropsmasse. De havde også en 14 procent reduktion i taljenomkredsen, mens den komplekse kulhydratgruppe oplevede en reduktion på 11 procent i vægt og kropsmasse og en 9 procent reduktion i taljenomkredsen.