Kamferolie og ørepine

Camphor olie er blevet brugt i århundreder af plantelæger og folkemedicin praktiserende læger til at behandle smerter og betændelser. Den pungente olie af det imponerende kamfertræ bruges til smertelindrende midler som balsam, salver og salver. Camphoroliens nøgleegenskab er, at det er en naturlig bedøvelse, der nummerer applikationsstedet meget hurtigt og dræber smerten. Med den ubehagelige smerte, der tilskrives ørepine, kan kamferolien tilbyde hurtig lindring, indtil du kan besøge en læge. Men prøv aldrig nogen naturlægemidler uden at få samtykke fra en læge.

Årsager

Den mest almindelige årsag til smertefulde ørepropper er en blokering i Eustachian-rørene, som forbinder mellemøret mellem halsen og halsen i henhold til næse, hals og øre specialist Dr. Dudley J. Weider fra Dartmouth-Hitchcock Medical Center i Hanover, New Hampshire . Ørepine kan også udløses af infektioner i mellemøret, bihulebetændelse, forkølelse og influenza.

Kamferfunktioner

Camphor er en gennemtrængende olie, som hurtigt absorberes i huden. Du kan føle en indledende afkøling, så en følelsesfølelse, da olien påvirker dine nerveender. Camphor er et stærkt analgetisk, antifungalt, antiseptisk og antibakterielt middel, som også kan hjælpe med at dræbe bakterier, der kan bidrage til din ørepine ved at få dine bihule eller næsepassager til at blive inficeret. Camphorolie blandes ofte med cremer eller salver til en bekvem lokal behandling.

Behandling

Ørepine forekommer hyppigst om natten, når de ætserør ikke kan dræne ordentligt i en tilbøjelig sovende krop. Øjenpine smerter kan være ubehagelige, selv når årsagen ikke er alvorlig. Altid har dit ømme øre set af en sundhedspersonale, men du kan klare smerten i mellemtiden ved at opvarme passagen og dræbe nerveenderne. Varm en flaske babyolie, indtil den når kroppstemperatur. Bland 3 dråber kamferolie i 1/2 tsk. Af den varme babyolie, og brug derefter en drypper til at indsætte et par dråber ind i det ømme øre.

Camphor for øjeblikkelig smertestillende behandling

U.S. Food and Drug Administration godkendte kamfer i koncentrationer på op til 11 procent til anvendelse i lokal smertelindring og som bedøvelse. Forskere i Australien demonstrerede hurtige smerte-eliminerende fordele ved kamferolie, da de brugte stoffet i en smerteundersøgelse, der involverede mennesker, der led af slidgigt. De, der brugte en topisk fløde indeholdende kamfer, viste målbar smertelindring inden for en dag, i modsætning til de patienter, der blev administreret en placebo.

Overvejelser

Camphorolie er en stærk og gennemtrængende olie, der kan være toksisk, hvis den indtages eller indåndes i store mængder eller over en længere periode. Brug ikke kamferolie, hvis du er gravid eller ammer. Kamfer arbejder direkte på nerveender, så undgå kamfer, hvis du har en historie med nervøse klager eller anfald. Camphor er ikke let at behandle ud af din krop, så brug ikke kamfer konstant, medmindre det er instrueret af en læge.