Kakaosmør om sommeren

Kakaosmør er en type fedt, der kommer fra kakaobønnen. Kakaosmør anvendes mest som hudplejemiddel, der fugter og forhindrer tør hud. Det bruges også som en nærende ingrediens i mange sommerløg, solbrændselsolier og selvstik. Kakaosmør har en lang holdbarhed på mellem to og fem år, hvilket gør det til en god bløder for højere varme situationer i løbet af sommeren.

Forarbejdning

Kakaosmør formes, når bønnerne steges fra kakaostræet og derefter presses for at skabe et aromatisk faststof. Høsteren mashes derefter det faste stof til at skabe en buttery pasta konsistens. Produktet har en offwhite, gylden farve og en behagelig chokolade duft. Farver, ekstra dufte og emballage tilbyder et lokkende produkt til dem, der nyder duften af ​​kakaosmør og dets naturlige hudhelende egenskaber.

typer

Kakaosmør er en populær ingrediens i mange sommerprodukter. Smørret er en væsentlig ingrediens i fugtgivende cremer og lotioner, der anvendes til tør eller solbeskyttet hud. Skin butters er lidt mere tykkere i konsistens end lotioner og bruges til en overkropsvæske drenching. Kakaosmørsprodukter anvendes i kosmetiske midler som fugtighedscreme, læbebalsamme, kropsæber og ansigtsmasker. Tanning lotion producenter tilføjer kakaosmør ekstrakt for at hjælpe solen tilbedere opnå fugtig, flake-fri hud, mens de får deres solbrunte.

Omsorg

En af grundene til, at kakaosmør anvendes som sommer lotion eller hudplejeprodukt er dets højtsmeltningspunkt. Generelt begynder det at smelte mellem 93 grader Fahrenheit og 100 grader Fahrenheit. Hvis det blandes sammen med andre ingredienser for at danne en lotion eller flydende konsistens, kan det begynde at bryde ned i små krystaller. Det forhindrer dette ved at holde det ude af direkte sollys. Ellers beholder kakaosmør sin glatte konsistens, selv når temperaturen stiger.

Køb

Du kan købe pressede og uraffinerede ekstraktioner af coca smør på organiske markeder eller håndværkssteder. Det mest naturlige kakaosmør kommer i fast form og bør udsættes for stuetemperatur eller opvarmes forsigtigt for at blande eller flyde til personlig brug.

Fordele

Kakaosmør fugtiger huden, og dens aromatiske egenskaber er eftertragtede af dem, der ønsker at forynge og forkæle deres hud. Kakaosmør giver også huden mulighed for at udstråle og genopbygge, hvilket skaber en gylden kvalitet, der viser mørkere hud. Du kan bruge solbrændinger med kakaosmør før, under og efter en solbrændingssession for at holde huden tørret ud.