Gulerodsdiet

Gulerødder er lavt i kalorier, og er en stor kilde til vitaminer og fibre. Nogle kostvaner har gulerødder som den vigtigste fødekilde og kan love hurtigt vægttab og andre sundhedsmæssige fordele. Mens gulerødder bør indgå i en sund kostplan, kan mange gulerødder i din kost få ubehagelige konsekvenser.

Tilsæt en gulerodsdie er bare det – du spiser en hel gulerod i starten af ​​hvert måltid. Du kan erstatte en anden meget kalorieholdig grøntsag med lavt kalorieindhold, men gulerødder foretrækkes for deres massive ernæringsstans. Den crunchy fiber-pakket gulerod hjælper dig med at føle sig hurtigere, så du spiser mindre. Ifølge psykoterapeuten Thayer Whites bog fra 1995, “Vær din egen terapeut”, kan du acceptere erstatninger af agurker, courgetter, rober og endda dillpipler, hjemmelavet grøntsagssaft eller suppe. Thayer siger selv rent vand taget før et måltid vil hjælpe med at producere den fulde fornemmelse. The Carrot Juice Fast er en crash kost, der lover hurtigt vægttab og kropsrensning. Denne 7-dages kost kræver, at du drikker 8 oz. Af gulerodssaft, helst organisk, hver 2 til 3 timer i en uge. Nature Cure Methods alternativ medicin hjemmeside hævder kosten afgifter kroppen og kan endda omvendte sygdomme. Webstedet foreslår en afgiftning diæt bør kun foretages, når du ønsker at behandle en kronisk tilstand.

Tilføj en gulerod diæt har ingen specifik tidsramme. Tre gulerødder om dagen er ikke uforholdsmæssigt overdrevne, men hvis du bemærker en appelsinspids på dine palmer eller andre områder af din hud, skære ned på antallet af gulerødder du spiser daglig. Selvom Nature Cure Methods hjemmeside nævner, at nogle tilhængere har brugt Gulerodssaftet i mere end en uge, 7 dage synes at være det magiske nummer. Enhver afgiftning fordele ved at forbruge andet end gulerodssaft bør være komplet inden for 3 til 7 dage.

En kop rå gulerødder har færre end 53 kalorier, ifølge The World’s Healthiest Foods hjemmeside, og giver 600 gange Fødevare- og Narkotikastyrelsens minimale anbefalede daglige værdi eller DV. Gulerødder er højt i vitaminerne B1, B3, B6, K og C. Gulerødder er en god kilde til kostfibre, mangan, molybdæn, magnesium, folat, kalium og fosfor. Rig på antioxidanter indeholder gulerødder også klor og svovl, der hjælper leverspildt giftigt affald. Du ved sikkert, at gulerødder hjælper godt syn, men du kan blive overrasket over at lære, at gulerødder også indeholder calcium og har egenskaber, som kan hjælpe med at beskytte mod lungekræft. En undersøgelse offentliggjort i maj 1990 udgaven af ​​tidsskriftet “Ernæringsanmeldelser” viste, at forbruge store mængder frugt og grøntsager højt i karotenoider – en vigtig ingrediens i gulerødder og en forstadie til vitamin A – er forbundet med en lavere risiko for lunger Kræft. Undersøgelsen viste, at simpelthen at tage vitamin A kosttilskud ikke viser denne fordel.

Mens gulerødder er generelt et glimrende supplement til enhver spiseplan, pas på at spise for mange gulerødder. Beta-caroten, en type carotenoid, bliver til vitamin A i din krop. Overskydende vitamin A er opbevaret i fedt og kan gøre din hud orange eller gul, en tilstand kaldet carotoderma. Kedelighed er en vigtig overvejelse, når du følger gulerodssaftet hurtigt. Ethvert diæt regime eller hurtig, der mandater at spise en enkelt mad mere end nogen anden, bliver hurtigt monotont og gør kosten vanskeligere at følge.

Som med enhver hurtig, eliminerer gulerodssaftet de fleste næringsstoffer og bør ikke følges i mere end et par dage ad gangen. Der er ikke noget bevis for, at gulerødder helbreder nogen sygdom. Rådfør dig med din læge, før du følger en hvilken som helst diæt, især fast- eller kollisionsdietter.

Kosttyper

Tidsramme

Fordele

Overvejelser

Advarsler