Fordel for escarole

Escarole er en type endiv med brede, flade blade. Mens de to arter kan afvige lidt i udseende, er deres ernæringsmæssige indhold det samme. Escarole er let at plante og vedligeholde i en hjemshave og byder på mange ernæringsmæssige fordele. Den kendsgerning, at den indeholder vitaminer, mineraler og er diætvenlig gør escarole til en grøn grøn, som du bør overveje at tilføje til din menu.

K-vitaminens hovedrolle i kroppen er koagulationsdannelse. Uden de rette niveauer af K-vitamin kan et simpelt fald føre til livstruende blodtab. Andre funktioner af vitamin K, ifølge Linus Pauling Institute, omfatter cellevækst og sunde knogler. Selv om vitamin K er fedtopløselig, lagrer kroppen faktisk meget lidt af det, hvilket kræver regelmæssigt indtag gennem fødevarer. USDA National Nutrient Database rapporterer, at en 1/2 kops servering escarole giver 57,8 mcg vitamin K, eller 72 procent af det anbefalede daglige indtag etableret af National Institute of Medicine of the National Academy of Sciences.

Escarole indeholder vitamin A i form af beta caroten og retinol. University of Maryland Medical Center rapporterer, at indtagelse af A-vitamin gennem grøntsager som escarole kan reducere risikoen for at udvikle hjertesygdomme og kræft. Vitamin A hjælper også med at behandle makuladegeneration af øjet og sklerodermi, en tilstand af huden præget af hærdning af hudvæv. En 1/2 kops servering af escarole indeholder 542 IE af vitamin A eller 11 procent af det anbefalede daglige indtag.

National Institutes of Health Office for kosttilskud fortæller, at folat er et vandopløseligt vitamin, hvilket betyder, at det ikke opbevares i kroppen og skal tages dagligt. Folat har mange funktioner, herunder produktion og beskyttelse af nye blodlegemer og produktion og beskyttelse af DNA. ODS anfører også, at folatets evne til at beskytte DNA kan beskytte kroppen mod at udvikle kræft. En 1/2 kop servering af escarole har 36 mg folat eller 9 procent af RDI.

Escarole fordele stopper ikke med vitaminerne A, K og folat. Andre vitaminer findes i 1/2 kop servering er vitamin C, E og B vitaminer. Mineraler omfatter calcium, kalium, magnesium, fosfor, jern, natrium, kobber, mangan, zink og selen. Mens disse vitaminer og mineraler findes i escarole i spormængder, bidrager de til dit daglige indtag og din krops generelle helbred. Fedtfri, lav carb og indeholder kun 4 kalorier, en 1/2 kop servering escarole er et glimrende supplement til enhver diætplan. Tilsæt escarole til salater, sandwich eller kog det op i gryderetter, supper eller som sideskål.

Indhold af vitamin K

Indhold af vitamin A

Folatindhold

Flere vitaminer og mineraler