Et college cheerleading træning plan

College cheerleading er vanskelig og krævende. For at gøre holdet, skal du bruge tid til træning. Når du opretter en college cheerleading træning plan, henvises til Centers for Disease Control and Prevention retningslinjer for motion. Danner en base for din rutine med aerob aktivitet og muskelforstærkning træning. For at gøre din plan mere cheerleading-specifik, tilføj lidt fleksibilitet og balance træning.

Den anstrengende karakter af cheerleading gør aerob træning en vigtig del af dit college cheerleading træningsplan. Enhver aktivitet, der øger din åndedræt og puls er aerob, men jo højere intensiteten af ​​aktiviteten er, desto mere kardiovaskulær udholdenhed vil du opbygge. Running, rollerblading og hoppetov er alle meget høje intensitet aerobiske aktiviteter, men gå, cykle og vandreture vil også gøre tricket. Mål for mindst en time aerob aktivitet fem gange om ugen. Du kan gøre aerob træning hver eneste dag, hvis du ønsker det.

Den elite niveau af stunting, hoppe og tumbling involveret i college cheerleading kræver en stor fysisk styrke. Vægt træning vil bygge den styrke, du har brug for til at udføre vanskelige færdigheder. Traditionel vægt træning i vægtrummet er en god mulighed, men overvej også at tilføje nogle sportsspecifikke øvelser. Ved hjælp af en medicinskugle skal du udføre tre sæt med 12 gentagelser af hver af følgende stunting-bevægelser: elevator, forlængelse, kaste i hænder og grundstødninger. At lægge vægt på de faktiske bevægelser, du skal udføre i cheerleading, vil træne de nøjagtige muskler, der er nødvendige og resultere i større fremskridt.

For at gøre de spark, hopper og stunts kræves i college cheerleading, har du brug for en høj grad af fleksibilitet. At være limber vil hjælpe dine stunter til at se bedre ud og kan også reducere risikoen for skade og øge dit bevægelsesområde. Strækker hele kroppen hver dag. Hvis dit nuværende fleksibilitetsniveau er betydeligt lavere end nødvendigt, skal du overveje at gøre disse specifikke strækninger mere end én gang om dagen. Husk at kun strække muskler, der er blevet grundigt opvarmet og holde strækninger, og aldrig hoppe i en strækposition. Hold hver strækposition i 30 til 60 sekunder og gentag hver strækning to til tre gange.

Balance er den endelige del af dit college cheerleading træningsplan. Uanset om du er en base eller en flier, vil forbedret balance hjælpe dig med at forblive stabil under stunts. Udfør stunting poses, såsom en udvidelse, cupie og frihed på jorden. Hvis du har fleksibilitet, skal du også omfatte en hælstræk, skala og scorpion. For yderligere at udfordre din balance, udfør alle disse poser på noget ustabil. Du kan bruge et wobble bord eller wobble pude, eller blot tage en pude fra din sofa. Balance træning kan ske så ofte som du vil, men skal indarbejdes mindst tre gange om ugen.

Aerob aktivitet

Styrketræning

Fleksibilitetsuddannelse

Balance øvelser