Er snyde måltider okay i bodybuilding?

Bodybuilders, som atleter og fitness elskere, skal overholde en streng diæt for at opretholde og opnå de fysiske resultater, de ønsker. Bodybuilding måltid planer er så forskellige som de personer, der følger dem, men generelt en bodybuilding kost er meget strengere end en regelmæssig træning kost. Af denne grund vælger nogle bodybuildere at inkorporere snydedage eller snyde måltider for at hjælpe dem med at holde fast i kosten i det lange løb.

Bodybuilding Ernæring

I modsætning til en normal 30-minutters træning sætter bodybuilding for stor belastning på kroppen, hvilket øger behovet for ekstra næringsstoffer. De ekstra næringsstoffer sikrer korrekt muskelreparation og bygning, sund cirkulation, fedtreduktion og forebyggelse af underernæring. Men nogle bodybuildere følger en ekstremt begrænset diæt bestående af for det meste protein – 1 gram pr. 1 pund legemsvægt – kulhydrater og meget lidt mejeri, frugt eller grøntsager. Denne kost forhindrer opblussen fra fiberen indeholdt i frugt og grøntsager og sikrer muskel- og vævsreparation og opbygning af det ekstra protein. Før du ændrer din kost, skal du rådføre dig med en ernæringsekspert eller diætist for at vurdere dit helbred og udarbejde en personlig måltidsplan, der sikrer, at du spiser så mange næringsstoffer som muligt under bodybuilding.

At snyde

De fleste konventionelle kost planer består af en snyde dag eller snyde måltider. En snydedag giver dig mulighed for at spise hvad du vil have på en forudbestemt dag. På denne dag kan du “snyde” på din kost ved at spise mad, din kost begrænser helt eller delvist. Kroppsbyggeren får lov til at gå all-out på en snyde dag og spise så meget han vil have, hvad han vil – kalorieindtælling, madvægtning og betjeningsstørrelser gælder ikke. I modsætning hertil er et snydemåltid en splurge under en daglig slankekurve. Dette er normalt et lille måltid bestående af fødevarer begrænset til kosten. Selv om du stadig slanker for det meste af dagen, betragtes det stadig som en snydedag.

Fordele

Den største fordel ved at have en snyde dag eller et snydemåltid, mens bodybuilding er mental afslapning. Drivkraften bag dette er den opfattelse, at strenge, restriktive kostvaner får diæteren til at binge, når han har et svagt øjeblik eller bliver fuldstændig lei af kosten på grund af sin strenge rutine. Faktisk siger eksperter på Mayo Clinic, at du er meget mere tilbøjelig til at holde fast i en kost, når du tillader dig selv noget spillerum. Derudover kan du opleve, at du er mere træt end normalt i de første par uger af kosten, fordi din krop forbeholder energi på grund af et lavt næringsindtag. Bodybuilding-webstedet anbefaler snydedage til at hjælpe med at genopbygge din energi og øge dit stofskifte.

Overvejelser

Før du planlægger en snyde dag eller et snydemåltid, så tænk på, hvordan det vil påvirke dig psykologisk. Nogle siger, at et snydemåltid hjælper dem med at fokusere på deres bodybuilding kost, men andre finder det få dem til at føle sig skyldige i at have “brudt” slankekurten. Negative følelser omkring cheat måltider få nogle bodybuilders til at spiral til binge spise. Inden du udskærer nogen af ​​de anbefalede fem fødevaregrupper eller formindsker eller øger dit indtag af dem, skal du kontakte din læge. Hvis du har en tilstand som type 2 diabetes, hjertesygdom eller højt blodtryk, skal du tale med din læge for at se, om bodybuilding dietten eller snyde måltider passer til dig.