Er der øvelsesbælter, der brænder mavefedt?

Træningsbælter hjælper dig ikke med at forbrænde mavefedt. Faktisk gør de slet ikke meget for vægttab. Den eneste effektive metode til at krympe din midsektion er at generere, hvad der almindeligvis betegnes som et kaloriforbrug. Disse enheder kan ikke lette denne proces. Selv når de bruger dem under fysiske aktiviteter, gør de ikke noget for at øge brændte kalorier.

Ab bælter er blevet lionized på tv som en måde at zap fedtet, bogstaveligt talt. En lille elektrisk strøm frigives til at indgå dine muskler. I den grad vil det tage lang tid at tone dine muskler, for ikke at nævne det faktum, at disse bælter ikke brænder fedt. Hertil kommer, at personer med tilstande som hjertesygdomme, højt blodtryk eller epilepsi kan være i fare fra den nuværende udstødt fra den elektriske muskelstimulering.

For at tabe mavefedt skal du først reducere dit totale kropsfedt. Dette opnås ved at generere et kaloriforbrug. Dette underskud er det samme for alle, uanset alder, vægt eller køn. Det tager et underskud på ca. 3.500 kalorier om ugen for at tabe et pund fedt. Hvis du bruger et træningsbælte, er det ikke noget, der hjælper dig med at nå dette underskud.

Til alle formål er øvelsesbælter – eller en hvilken som helst anden enhed, der lover at trimme din talje – faldet i kategorien af ​​spotreduktion. Ligesom abdominal øvelser, kan du ikke målrette mod hvor du taber vægten. Det er helt op til din genetik og en kombination af kost og motion. Hvis du har noget omkring din talje, vil det ikke få det til at falde i størrelse.

Træningsbælter forårsager dog ofte, at du sveder mere under fysiske aktiviteter. De fleste er lavet af termiske materialer, der falder i varme, hvilket får din midsektion til at svede i højere grad end normalt. Denne stigning i sved kan påvirke skalaen, men denne såkaldte fordel er kun et resultat af vandvægt. Når du drikker noget i løbet af dagen, forsvinder vægttabet.

Selvom der ikke er noget iboende forkert med iført et øvelsesbælte, må du ikke forvente, at det øger resultaterne af din valgte atletiske forfølgelse. Du kommer til at brænde lige omkring det samme antal kalorier i løbet af din træning som du ville uden bæltet. I stedet fokusere din opmærksomhed på at øge dit niveau af fysisk aktivitet samt at begrænse kalorierne i din kost. Begge disse faktorer kan hjælpe dig med at nå det underskud, der er nødvendigt for at tabe vægten.

Tro ikke på alt

Skær kalorierne

Pletfri

Tabt og fundet

Det er dit valg