Carob chips ernæringsmæssige oplysninger

Carob er et aroma, der ligner chokolade i smag og tekstur. Det har lidt flere kalorier end chokolade, men det har også mindre fedt og ingen koffein. Carob pods vokse på tropiske træer i Middelhavet. Bækken indeholder pulp og uspiselige frø. Som kakao, som er nødvendige for at lave chokolade, tørres karob pods, steges og formales i et fint pulver, der bruges til fremstilling af chips.

næringsstoffer

En ounce usødet karob har 151 kalorier, 9 gram fedt, ingen kolesterol, 30 mg natrium, 16 gram kulhydrater, 1 gram fiber og 10 gram sukker. Usødet chokolade, hvilken karob ofte erstatter, har 140 kalorier, 15 gram fedt, ingen kolesterol, 7 mg natrium, 8 gram kulhydrater og ingen sukker pr. Ounce. Carob bruges som erstatning for chokolade af mennesker med chokoladeallergi, eller af dem, der ønsker et fedtfattigt alternativ til chokolade.

Kolesterol

Det er vigtigt at holde dit forbrug af mættet fedt, transfedt og kolesterol så lavt som muligt, ifølge Food and Drug Administration. Fødevarer med højt indhold af kolesterol kan forårsage fedtholdige forekomster i dine arterier, hvilket kan føre til hjertesygdomme. Eksperterne rapporterer, at din krop gør alt det kolesterol, det har brug for. Mens usødet og sødt karob chips ikke indeholder noget kolesterol, kan opskrifter med carob have tilføjet kolesterol. En varm karob drikkevarer svarende til varm chokolade, med mælk, carob, honning og vanille ekstrakt, har 20 mg kolesterol.

Fedtstoffer

De fleste voksne bør forbruge 44 til 78 gram fedt dagligt. Ved 9 gram fedt pr. Ounce har karob 14 procent af dit anbefalede kosttilskud (RDA) af fedt og mere end 40 procent af din RDA af mættet fedt. Carob kan være lavere i fedt sammenlignet med chokolade, men det er stadig relativt højt i fedt. Fedt er en koncentreret energikilde, der indeholder mange kalorier pr. Gram. For meget mættet fedt og transfedt kan føre til forhøjede blodkolesterolniveauer og en øget risiko for at udvikle hjerte-karsygdomme.

Sukker

Der er ikke tilsat sukkerarter til karob når det behandles. Men mængden af ​​naturligt forekommende sukker pr. Portion karob – 2 ½ tsk. – er stadig en betydelig mængde. De fleste amerikanske kvinder bør forbruge ikke mere end 6 tsk. Af sukker om dagen. Mænd bør begrænse deres sukkerindtag til 9 tsk. En dag, ifølge American Heart Association.

Fordele

Carob, som er en kilde til uopløselig fiber, kan hjælpe med at berolige fordøjelseskanalen og reducere diarré. Carob indeholder magnesium, calcium, jern, fosfor og vitaminer A, B og D. En undersøgelse fra 2001 ved forskerne ved Potsdam Universitet i Tyskland viste, at efter at have spist 15 gram carob dagligt i otte uger, så undersøgte deltagere med moderat højt kolesterol Kolesterolniveauet falder med 7 procent.