Cantaloupe diæt

Cantaloupe voksede først i Mellemøsten, og det amerikanske landbrugsministerium angiver, at navnet kommer fra en by i Italien kaldet Cantalupo. En kost af cantaloupe kan hjælpe dig med at tabe sig, men at spise kun cantaloupe i et forsøg på at tabe sig hurtigt kan resultere i mangel på næringsindtag og hurtig genvinde vægten tabt.

Kostbehov

Cantaloupe alene indeholder ikke alle de næringsstoffer, du har brug for til overlevelse, og en publikation fra University of Colorado Wellness Center siger, at en kost, der anbefaler at fokusere størstedelen af ​​dit kalorieindtag på en enkelt mad, ligger i kategorien “fad diet”. Når du taber, kan du helt sikkert spise cantaloupe som en del af dine daglige 1 1/2 kopper frugt, men også andre frugter, 1 1/2 til 2 kopper grøntsager, flere ounce kød, 5 oz. Af fuldkorn, 2 1/2 kopper mejeriprodukter og sunde fedtstoffer fra enten nødder, frø eller rapsolie.

Kalorier og næringsstoffer

Kalorierne i cantaloupe er få i forhold til volumen, hvilket gør det til et klogt valg når slankekure. En kop ternet cantaloupe indeholder 54 kalorier, og en hel 5-tommers cantaloupe har kun 188 kalorier. En kop cantaloupe indeholder 1,3 g protein, et spor af fedt, 1,4 g fiber og 12,6 g naturlige sukkerarter. Du har brug for ca. 4.700 mg kalium om dagen og 75 til 90 mg vitamin C om dagen. Cantaloupe giver dig 9 procent af kaliumbehovet og omkring 65 til 77 procent af det C-vitamin du har brug for.

Vægttab Fordele

Ud over de lave kalorier indeholder cantaloupe en høj procentdel af dens volumen i vand. En undersøgelse offentliggjort i februar 2011 udgaven af ​​tidsskriftet “Ernæring og Metabolisme” viste, at når deltagerne indtog grapefrugt, der har et højt vandindhold, grapefrugtjuice eller vand før et måltid, reducerede de mængden af ​​mad, de spiste med 20 til 29 Procent og tabt vægt. Spise cantaloupe som en forretter inden frokost eller middag kan hjælpe dig med at reducere antallet af kalorier du spiser under måltidet.

Anvendelser

Substitutér 1 kop cantaloupe til en kalorieindhold med højere kalorieindhold, såsom 1/4 kop trail mix for at spare 220 kalorier. Kombiner firkantet cantaloupe med løg, urter og et strejf af olivenolie til en cantaloupe salsa eller puree cantaloupe i en blender og fryse puréen i en frossen popform. Øverste grøntsalat med jordbær og cantaloupe, tilsæt terneret cantaloupe til græsk yoghurt eller kombinér cantaloupe med andre frugter til en kalorieholdig frugtsalat.