Calcium og magnesium til vægttab

Calcium og magnesium er to essentielle kostmineraler. Du har brug for calcium og magnesium, ikke kun for at opbygge stærke knogler og sunde tænder, men også fordi begge mineraler spiller komplekse roller i at skabe enzymer og hormoner og producerer energi til din krop. Sikring af, at du får nok calcium og magnesium i din kost, kan hjælpe dig med at styre din vægt og kan også bidrage til vægttab, men du bør kontakte din læge, inden du tager kosttilskud. Sørg for at afbalancere din kost med tilstrækkelig motion og hvile.

Calcium

Calcium er det mest almindelige mineral i din krop og findes i dine knogler og tænder. Det er også vigtigt for en ordentlig muskelkontraktion og hjælper dine blodkar til at udvide og indgå ordentligt, ifølge National Institutes of Health’s Office of Dietary Supplements. Calcium er involveret i enzym- og hormonproduktion og i transmissionen af ​​nervesystemets impulser. Calcium er fundet er en bred vifte af fødevarer, hvor de mest almindelige er mejeriprodukter som ost og mælk. Vegetabilske kilder til calcium omfatter tang, spinat, kale og peberfrugter. Spis en bred vifte af fødevarer, der indeholder calcium for at sikre, at du får nok i din kost. Den anbefalede kosttilskud for calcium til voksne er 1.000 mg pr. Dag, ODS-rapporterne.

Calcium og Weight Management

Calcium kan spille en rolle i vægtstyring og vægttab, men forskningsresultaterne blandes. ODS citerer flere undersøgelser, der viser, at forbrugende høje niveauer af calcium bidrager til vægttab. Men kliniske forsøg har endnu ikke støttet forskningen. Forskere er ikke sikre på, hvordan calcium er involveret i vægttab, og to teorier er blevet avanceret. Den første er, at calcium kan binde med fedt i tarmene og forhindre din krop i at absorbere den. Den anden teori er, at calcium kan hæmme produktionen af ​​hormoner, der forårsager fedt at akkumulere i din krop.

Magnesium

Magnesium er det fjerde mest almindelige mineral i din krop og findes i hvert organ. Det bidrager til energiproduktion og aktiverer enzymer. En af magnesiums job er at hjælpe med at regulere mængden af ​​calcium og andre mineraler i din krop. University of Maryland Medical Center rapporterer, at de fleste amerikanere ikke får nok magnesium i deres kost, selv om sand magnesiummangel er sjælden. Mørkegrønne grøntsager, nødder, bønner og ærter, ris og bananer er nogle kilder til magnesium. Den anbefalede kosttilskud for magnesium til voksne er mellem 320-420 mg dagligt, ODS noterne.

Magnesium og vægtstyring

Magnesium er essentielt i fordøjelsesprocesser og aktiverer enzymer, der lader din krop absorbere og bruge den mad, du spiser. Det hjælper med at regulere dit stofskifte, hvilket igen kan hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier. Magnesium er også involveret i produktion af adenosintrifosfat, kroppens energikilde. Det er muligt, at en kost, der indeholder tilstrækkelig magnesium, giver dig mulighed for at revne dit stofskifte og producere nok energi, så du bevæger dig mere og dermed hjælper med at forbrænde kalorier. Næringsmiddel Magnesium Association foreslår, at magnesium kan forhindre fedme ved at holde visse gener i gang.

Calcium og Magnesium Supplements

Det kan være svært for dig at få nok magnesium i din kost, så at tage et supplement kan være et godt valg. Magnesium og calcium arbejde synergistisk, så vælg et supplement, der vil give begge disse essentielle mineraler. Mange calcium- og magnesiumtilskud indeholder også vitamin D, som virker med magnesium for at hjælpe din krop til at absorbere calcium. Som med ethvert kosttilskud, følg doseringsvejledningen og spørg din læge eller en ernæringsekspert, hvis du har nogen sundhedsmæssige bekymringer.