Burton brugerdefineret vs. burton brugerdefineret x

Burton er et selskab grundlagt i 1977, der bygger og producerer snowboards. Custom snowboards er en serie bestyrelser designet til fleksibilitet og styrke. De er lavet til begynderen til den mellemliggende snowboarder. Custom X-snowboardsne er ensartede linjer, men er lavet af bedre materialer og et opgraderet design. Custom X boards er lavet til mellemliggende professionelle snowboardere.

Begge brædder er lavet med et traditionelt camber design. Camber henviser til den konvekse stigning af brættet ud for de to kontaktpunkter. Dette giver brættet sin forår og pop, da camber er bøjet under snowboarderens vægt. Camber fordeler snowboarderens vægt jævnt over hele længden af ​​brættet, hvilket giver rytteren mere stabilitet og kontrol. Burton Custom og Custom X boards har to kontaktpunkter, en på hver ende af brættet, med camber stigningen i midten. Disse brædder er begge gode til at hoppe, fordi de har popen skabt ud fra snowboarderens vægt på camber-stigningen.

Begge brædder er skabt til alle forskellige slags terræn, herunder backcountry. De tilpassede X-plader er dog stærkere og har mere forår, således at de er mere egnede til grovere terræner end de brugerdefinerede brædder. Custom X boardsne er også designet til hastighed, mens Custom boards er designet til at have en mellemflade mellem hårdt og hurtigt og blødt og legeligt.

Begge brædder har twin flex, hvilket betyder, at flexen er symmetrisk i længden nedad i brættet. Dette gør bordet mere alsidigt, afhængigt af hvad du vil gøre med det. Begge brædder har også retningsform, hvilket betyder, at næse er lidt længere end halen. Dette giver bordet mere pop og giver det også mulighed for at køre mere glat over hårdt terræn. Begge brædder kommer også i større størrelser til større fødder.

Custom Snowboards har en Super Fly II Core, som er lavet af lys, stærkt træ. De har også Dualzone EGD, hvilket betyder, at træets korn ved tå- og hælkanten af ​​brættet løber vinkelret på kornet i midten af ​​brættet. Dette giver bordet mere kant hold. Basen er lavet af sintret WFO, som er et meget tæt, sintret materiale infunderet med voks. Det har 45-graders carbon højdepunkter, som giver det en mere aggressiv tur, samt gøre det stærkere og lettere. Sidevæggene er frostskårne kanter, som strækker sig lidt ud af bindingerne og giver mere greb til kanterne på iskolde overflader. Custom X har også frostbite kanter, en sintret WFO base og 45-graders carbon højdepunkter. Kanterne er dog lavet af rustfrit stål, og kulstofhøjderne har tilføjet tråde for ekstra styrke og holdbarhed. Det har en Dragonfly kerne, hvilket betyder, at den har over 500 individuelle laminer beregnet til at reducere vægten og øge styrken og fleksibiliteten af ​​bordet. I stedet for at have Dualzone EGD, er det Multizone. Det betyder, at i stedet for at have to sektioner af vinkelret træ, har det fire, stigende kantkontrol.

The Bend

Terræn og personlighed

Flex og Shape

Materialer