Boxing træning rutiner

Boksere skal træne konsekvent og ofte for at lykkes i deres sport. Boksning er en meget fysisk krævende aktivitet, der kræver mange atletiske færdigheder og evner. Planlægning af en træning, der er specifik for boksning indebærer først at se på de krav, som boxeren står overfor og derefter udvikle et træningsprogram omkring disse krav.

Behovsanalyse

Boksning er en vanskelig sport, fordi den kræver mange forskellige fysiske evner. Du skal være i stand til at fortsætte med at bevæge sig i lange perioder, hvilket kræver kardiovaskulær udholdenhed. Du skal have styrke og magt i begge overkroppen, at kaste slag hurtigt og din underkrop, så du kan bevæge dig hurtigt på dine fødder. Boxere kræver også en betydelig koordination og færdighed, så de kan være præcise og præcise med deres bevægelser.

Kardiovaskulær udholdenhed

Boxers bygger deres kardiovaskulære udholdenhed ved at indarbejde løb og hoppe i deres rutiner. Det er sandsynligt, at du vil udvikle en vis udholdenhed under selve boksepraksis, men for at øge dine kardiovaskulære evner yderligere, så du kan udmærke sig i ringen, løbe tre eller fire dage om ugen. Kør i intervaller, der er specifikke for boksning. At køre en halv mil vil være tæt på varigheden af ​​en enkelt tre minutters runde i boksning. Hop reb som en opvarmning aktivitet i begyndelsen af ​​hver boksession.

Styrke

En styrkebase vil forbedre din bokseydelse og tillade dig også at gå i længere perioder uden at blive træt. Indarbejde et overordnet vægt træningsprogram for at udvikle alle de store muskelgrupper. Brug kropsvægt og frivægt øvelser som squats, lunges, deadlifts, push-ups, stående militære presser og pull-ups, da de efterligner sportens krav bedre end andre øvelser og vil hjælpe med at forbedre din koordinering og balance. Løft to eller tre dage om ugen med 48 timers hvile mellem løftesessioner.

Strøm

En boxer kræver strøm og eksplosive evner i både overkroppen og underkroppen. Plyometrics, eller hoppeøvelser, er også effektive til at øge underkroppen. Aktiviteter som boxspring, squat hopper og split squat hopper vil opbygge eksplosive evner. Øverste krops plyometriske øvelser, såsom plyo push-ups, medicin bold brystet passerer og medicin bolden smashes, vil bidrage til at udvikle bryst og skulder eksplosivitet. Indarbejde mere specifikke øvre legems plyometriske øvelser ved at holde en lys dumbbell, mens du går igennem dine forskellige slag, herunder jab, straight, hook, cross og uppercut. Plyometrisk træning skal udføres to gange om ugen med 72 timers hvile i mellem træningssessioner.

Dygtighed

Boxers kan forbedre deres fitness niveau med kardiovaskulær træning og magt og styrketræning, men de bliver ikke bedre til boksning, medmindre de konsekvent udøver sporten. En typisk færdighedsbyggende boxing træning omfatter runder på den tunge taske, speed bag og double-end taske, skygge boksning foran et spejl eller med en partner og fokus mitt øvelser med din træner.