Boghvede kost

Hvert år rammes en lang række nye diætbøger på hylderne, og nye faddieter eksploderer i popularitet. Det kan være svært at skelne mellem, hvilke kostvaner er sikre og effektive, og hvilke der ikke er. Det er vigtigt at gøre din forskning og tale med din læge, inden du starter enhver form for kost, især en diæt, der primært består af en type mad.

Fakta

Boghvede kosten betragtes som en mono kost. En monodiet erstatter alle andre fødevarer med en enkelt fødevarepost, hvilket betyder at man ikke kan spise andet end boghvede til tre måltider om dagen. Men hjemmesiden The Real Diet siger, at du kan drikke kefir eller grøn te sammen med din boghvede. Monodiet betragtes som en afgiftningsdie ifølge hjemmesiden Diet.com, med en normal varighed på 10 til 14 dage, men det har også vist sig at hjælpe med vægttab.

Fungere

Detox kostvaner, som de er kendt, er primært brugt til at fjerne giftige stoffer fra kroppen for at øge energi og tilskynde generelle sundhed. De er ikke typisk brugt til at tabe sig, men en to uger boghvede kost er blevet sagt at tabe otte til 20 lbs. En mulighed. Boghvede er også glutenfri.

Fordele

Detox eller mono dietter menes at rense kroppen og føre til bedre orgelfunktion. Dette hjælper med stigende energi, mental klarhed, bedre hud og bedre fordøjelse. Og ifølge hjemmesiden Live and Feel har boghvede været forbundet med en reduceret risiko for højt kolesterol og højt blodtryk. Boghvede indeholder flavonoider, der virker som antioxidanter og hjælper kroppen med at bekæmpe sygdom, ifølge en undersøgelse fundet i “Journal of the American Oil Chemist’s Society.” Boghvede kan også hjælpe med at åbne blodkar og øge blodgennemstrømningen.

Forbereder boghvede

Mens du teknisk set kun skal spise boghvede udelukkende på en boghvede kost, siger hjemmesiden The Real Diet, at du også kan drikke kefir og grøn te uden sukker. Kefir ligner mælk. Du bør også drikke vand.; Boghvede groats eller korn kan brændes og spises som korn. Rå boghvede kan også koges, dampes og koges ved hjælp af absorptionsmetoden. Boghvede grød er også en mulighed. For at gøre, skal du blot tilsætte kogende vand til boghvede og lade det suga natten over. Du kan bruge en fødevareprocessor til at gøre boghvede glat. Dette er et velsmagende alternativ til havregryn. Du kan også spise boghvede som-er efter blødning det natten over.

Overvejelser

Detox eller mono kostvaner kan være skadeligt for dit helbred. Og selv om boghvede har mange sundhedsmæssige fordele, kan kun en fødevare i længere tid afholde din krop af vigtige næringsstoffer, at det skal fungere korrekt. Kontakt din læge, inden du starter en monodiet, især hvis du har en allerede eksisterende sundhedstilstand. For eksempel vil blodglukoseniveauet falde betydeligt på en boghvede diæt, hvilket kan forårsage alvorlige helbredsproblemer for mennesker med diabetes.