Boble te næringsstoffer

Boble te er en fad drik introduceret i Taiwan i 1980’erne. Det er lavet med te, mælk eller creamer, valgfri frugtaromaer og fedt, sej tapioka-kugler kaldet perler, normalt sorte og om størrelsen af ​​små kugler. Perlerne er for det meste stivelsesholdige Cassava rod og suges op fra bunden af ​​glasset gennem et bredt halm. Boble te er en godbid, ikke en kostholdsstift. Dens sunde næringsstoffer kompenseres af dens meget høje kalorieantal.

Minimale te fordele

Bubble te fik sit navn fra de bobler, der skummer på toppen, når ingredienserne rystes og tapiokapärlens bobleform. Boba te, tapioka te, black ball te og boba nai cha er et par af teens alternative navne. Perlerne er gimmick i drikken, men te er grundlaget for de fleste versioner. Boble te indeholder sort eller grøn te, som har sunde antioxidanter. De fleste boble te er lavet med sort te, som er mere forarbejdet end grøn te. Sort te er lavere i polyphenoler, antioxidanterne, som har vist en vis værdi i behandling eller forebyggelse af alvorlige degenerative sygdomme. Te er fortyndet med vand, mælk, juice eller aromastoffer i drikken, så dens næringsværdi er begrænset.

næringsstoffer

Boble te serveres primært i tehuse og restauranter, der ikke er forpligtet til at sende næringsmærker. Ingredienserne varierer, men teens generelle sammensætning er ret standard. Ifølge kalorieindholdet giver tapiokaparlerne i drikken dig 3 g fedt, mere end 30 mg natrium og mere end 2 mg jern pr. Kop. USDA siger perlerne er i det væsentlige fedtholdige og kolesterolfrie og indeholder 11 g fosfor og 17 g kalium pr. Kop. Min Fitness Pal siger, at boble te lavet med almindelig mælk har 6 g fedt, 45 g kulhydrater og 1 g protein pr. 16 oz. betjener.

Frugt Boba

Boble te smagsatt med frugtsaft er en populær variant af drikken. En 8 oz. Servering af mango boble te vil give dig 2 g fedt, 2 g protein og 56 g kulhydrater, ifølge My Fitness Pal. En 8 oz. Glas mango boble te er omkring halvdelen af ​​den typiske størrelse af en boble te drikke, med omkring halvdelen af ​​de samlede næringsstoffer, herunder kalorier. Hvad du får i de 8 oz. Frugtsmakende sødme er 56 g sukker fra tilsatte sødemidler, tapiokapærer og frugtsaft.

Kalorier

Calorie count er hvor boble te virkelig leverer, så du vil måske begrænse afligheder til sjældne godbidder. En 8 oz. Glas mango boble te har 251 kalorier – det er 502 kalorier til en typisk 16 oz. betjener. Min Fitness Pal siger en 16 oz. Generisk, almindelig mælk boble te vil sætte dig tilbage 360 ​​kalorier. Kalorierne i perlerne alene er ekstremt høje, så du kan sænke den samlede effekt på din kost ved at indtage færre af dem. En kop tapiokapærer indeholder 544 kalorier, ifølge Calorie Lab. Det er mere end 27 procent af det daglige krav til en 2.000-kalori diæt.