Boba mælk te ernæring

Boba mælk te, ofte kaldet boble te eller tapioka mælk te, kan omfatte ethvert antal tilsatte ingredienser, såsom frugt eller honning, men de vigtigste ingredienser er mælk, te og sago, som er tapiokapærer. Mens mælk og te er bestemt nærende, indeholder boba mælket te også typisk en stor dosis tilsat sukker, hvilket er en vigtig overvejelse, når man beslutter, om man skal tilføje denne drik til din sunde spiseplan.

Boba Milk Tea Basics

En 8-ounce servering af boba mælk te indeholder 158 kalorier og 5,3 gram fedt, selvom ingen af ​​det er det mættede fedt, der kan øge dit kolesterol og føre til hjerteproblemer. Selvom boba mælk te indeholder mælk, indeholder den mindre end 1 gram protein pr. 8 ounce servering sammen med noget knogleopbygget calcium.

Sukkerstatistikker

En stor ulempe ved boba mælk te er 18 gram sukker en 8-ounce servering af drikken indeholder normalt. Mens en lille del af det er naturligt forekommende sukker til stede i mælk og tapiokapærerne, tilsættes noget af det sukker. Alt tilsat sukker gør, er at øge antallet af tomme kalorier i din kost, og at optage flere kalorier, end du brænder, kan få dig til at gå i vægt. Når du er overvægtig, har du en højere risiko for hjertesygdomme. Smagfuld boba-melket te, som ofte indeholder sukkerholdige sirupper, kan være endnu højere i tilsat sukker end den almindelige version af drikken.

Tapioka Pearl Nutrition

Tapioka-perlerne i boba-mælket te bidrager med nøgle vitaminer og mineraler til drikken. Perlerne indeholder jern, et essentielt mineral, der spiller en rolle for at lave røde blodlegemer, der igen bærer ilt i hele kroppen. Tapioca perler bidrager også med spor af magnesium, fosfor og kalium.

Skal jeg drikke Boba Milk Tea?

Som enhver sukker-sødet drik bør boba mælkete ikke være en regelmæssig del af din kost. Fordi boba mælk te ikke leverer store doser af vitaminer og mineraler, er det ikke dit bedste valg af drikkevarer. Når du har en boba mælk te, skal du vælge en, der ikke er aromatiseret med sirup. Nogle opskrifter til boba milk te omfatter frisk frugt, hvilket gør det mere nærende. Drikke te er forbundet med en lavere risiko for hjertesygdom, ifølge University of Maryland Medical Center, men den lille mængde te, som boba mælk te indeholder, er ikke værd at kalorier og sukker det også indeholder.