Beechnut vs gerber baby mad

At vælge den rigtige baby mad kan være en udfordring for forældre, der ønsker at bruge noget, deres baby vil lide, men også sund. Ifølge hjemmesiden Baby Center er det vigtigt at vælge babymad, der ikke er udløbet, og har en konsistens, der matcher din babys evne til at tygge. Både Beechnut og Gerber tilbyder et udvalg af babyfoodvalg, og du kan blande og matche fra begge mærker eller holde fast ved blot en.

Ernæring

Gerber og Beechnut babymad er begge næringsrige muligheder, der hjælper din baby med at nå sine daglige anbefalede totals for næringsstoffer, som er vigtige for hendes vækst og udvikling. Ifølge Beechnut indeholder produkterne ingen kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler og giver tilstrækkelige mængder protein, fiber, kulhydrater, fedt, vitaminer og mineraler, der understøtter en sund vækst i det første år. Nogle af Beechnuts produkter omfatter også DHA, en essentiel fedtsyre, der spiller en rolle i sund øjen- og hjerneudvikling. Derudover har Beechnut-produkterne en god dosis fiber og protein til at opbygge muskler og holde din baby tilfreds indtil hendes næste måltid. Gerber deler sine produkter ind i stadierne af en babys vækst. Hvert trin indeholder de enkelte næringsstoffer, der er nødvendige i alderen passende mængder til støttede sitter, sitter og crawlere.

Størrelser

Både Beechnut og Gerber baby fødevarer kommer i flere størrelser, der svarer til en babys voksende appetit. Gerber adskiller sin baby mad til første, anden og tredje mad, selv om hvert niveau består af pureed fødevarer. Mængden af ​​mad indeholdt i hver størrelse øges i volumen og konsistens for at koordinere med en babys behov, da han begynder solide fødevarer indtil han er en erfaren æder. Beechnut baby fødevarer er opdelt i fire faser, med hvert trin stigende i størrelse og tekstur. Det fjerde stadium har fingermad, mens de andre tre faser er pureer.

Flavours

Smagen i Beechnut og Gerber mærkerne af baby mad giver dig mulighed for at give din baby en række smag, der øger chancerne for, at hun vil være villig til at prøve nye fødevarer, da hun bliver ældre. På webstedet Baby Center anbefales det at prøve nye fødevarer en ad gangen, så du kan overvåge dit barn for intolerancer eller allergiske reaktioner. Beechnut tilbyder enkeltsmag, såsom æbleauce, ferskner og pærer til sin første fase, mens den anden fase omfatter fødevarer som æbler med kirsebær og abrikoser med pærer og æbler. Den tredje fase indeholder mere hjertelige muligheder som grønne bønner med kartofler og makaroner med oksekød. Gerbers første fødevarer omfatter søde kartofler, bananer og squash, mens deres anden fødevare har banan-ananas-orange medley og vegetabilsk risotto med ost. Tredje mad tilbyder ting som blandede grøntsager med kylling og kalkun med ris og grøntsager.

Økologiske valg

Ifølge hjemmesiden Kids Health er økologiske fødevarer fri for pesticider og sandsynligvis bedre for dit barns helbred. Gerber tilbyder mange af deres fødevarer i økologiske versioner, der er tilgængelige på de fleste købmandsforretninger landsdækkende. Hvis du føler at økologisk er bedre for din babys sundhed og miljø, kan det være det rigtige valg til din familie, men det er dyrere end traditionelle babymad. I december 2010 tilbyder Beechnut ikke økologiske babyfødevarer.