Bedste måde at dyrke farve ud af håret

Farve dit hår en ny farve er en fantastisk måde at ændre dit udseende hurtigt. Men farvede tråde kan være et problem, når du er klar til at gå tilbage til det grundlæggende. Når dit hår vokser ud, vil dine rødder være en anden farve end resten af ​​dit hår. Hvis du planlægger at vokse farven ud af dit hår, er det bedst at opnå en mere problemfri overgang ved at anvende et semipermanent farvestof.

Vask dit hår dagligt med en sudsy klarende shampoo. Dette hjælper med at farve farven fra hårfarve.

Lad dine rødder vokse ud, indtil du kan se mindst 1 tomme af den oprindelige farve.

Behandl dit hår med en dybbehandlingsbehandling dagligt i en uge før farvning. Stop med at shampe en dag eller to, før du planlægger at anvende farvestoffet.

Gnid et tyndt lag olieolie på din hårlinie og hals. Dette hjælper med at holde farvestof væk fra din hud.

Dampe enderne af dit hår, så brug en kam til at opdele håret i fire lige afsnit. Brug store plastikklip til at fastgøre hver sektion på toppen af ​​dit hoved, hvilket gør fire separate ponytails.

Sæt et par latexhandsker på, og sprøjt derefter noget semipermanent hårfarve i håndfladen. For de bedste resultater, brug et farvestof, der er en skygge lysere end dine rødder.

Gnid farvestoffet i de to venstre dele af dit hår og undgå rødderne. Anvend kun farvestoffet på de dele af dit hår, der tidligere var farvet. Start på forsiden og arbejde dig mod bagsiden.

Lad farvestoffet sidde i 10 minutter, og skyll det med lunkent vand. Gentag processen på højre to hårsnit, igen undgå rødderne.

Shampoo og tilstand som sædvanlig, så vent på, at dit hår tørrer. Brug en hårtørrer til at fremskynde processen, hvis det ønskes.

Tjek dine resultater. Hvis farven ikke er tæt på dine rødder, skal du kun anvende et andet lag farvestof kun til farvet hår. Gentag denne proces, indtil det farvede hår tæt matcher dine rødder.

Bland det resterende farvestof med en shampoo. Arbejd blandingen gennem hele dit hår, herunder rødder, der starter ved rødderne og bevæger sig ned mod enderne. Skyl godt straks efter shampooing. Den semi-permanente farve vil hjælpe med at matche din rodfarve med resten af ​​dit hår, så din naturlige farve vil vokse tilbage jævnt.

Shampoo dit hår dagligt. Det halvfaste farvestof skal vaske ud efter 10 shampooer.