Barndom fedme & grundskole cafeteria mad

Barndom fedme er et voksende problem i USA. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention er omkring 12,5 millioner børn og teenagere overvægtige. Fedme skyldes flere faktorer, herunder dårlig kost. Børn bruger meget tid på at spise snacks, frokost og morgenmad fra skolens cafeteria. At være uddannet i barndommen fedme vil sikre dit barn får mest næringsstoffer ud af hans grundskole cafeteria mad.

Fedme årsager

Flere faktorer bidrager til fedme. Spise usund mad er en måde dit barn kan akkumulere tilsatte pund. Grundskole cafeteria mad er ofte masseproduceret og udvalgt for sin omkostningseffektivitet. Mens dette kan spare skolepenge, lider de elever af højt kulhydrater, højt sukkerindhold, lavt fiber og mangler i mange af de anbefalede fødevaregrupper. Overdreven spise usunde fødevarer i kombination med manglende fysisk aktivitet skaber en opskrift på fedme. Underliggende medicinske tilstande, som f.eks. En underaktiv skjoldbruskkirtlen eller tage visse lægemidler, kan også bidrage til fedme.

Typiske måltider

Mens mange grundskoler stræber efter at servere de sundeste måltider, der er mulige for deres elever, bidrager nogle madindstillinger stadig til fedme på grund af deres højt fedtindhold og højt kalorieindhold. Morgenmad indstillinger omfatter højt kulhydrat bagels og engelsk muffins med flødeost, smør og gelé som krydderier. Den gennemsnitlige bagel er omkring 275 kalorier, med 2 spiseskefulde cremeost, der tilføjer yderligere 70 kalorier og over 7 gram fedt. Frokostmenuer indeholder ofte brødkyllingsnuggets, personlig pizza, ostebøffensandwichs, cheeseburgers, hotdogs, nachos, tacos, spaghetti og tobagt kartoffel med ost – alle som har en signifikant højt kalorieindhold og fedtantal. Nogle grundskoler har a la carte muligheder, hvor børn kan få ekstra varer, der ikke er inkluderet i en regelmæssig frokost til en ekstra pris. A la carte appellerer til nogle børn, fordi de ekstra muligheder kan omfatte en salatbar med højt fedt påfyldning, ost brødsticks, bagged snacks, donuts, brownies og candy barer.

Anbefalet Ernæring

Det er vigtigt, at børnene får mad fra alle fødevaregrupper dagligt for at blive sunde. Ifølge Chooseapp.gov er fødevarer som fuldkorn, fedtfattig mælk, magert kød, grøntsager og frugt afgørende for et godt helbred. Disse fødevarer er bedst, når de er friske og uforarbejdede. Forberedelse og betjening af fødevarer fra nogle af fødevaregrupperne kan være udfordrende i større skoler, der er på et budget eller ude af stand til at have nok personale til at forberede mad hver dag. At spise forarbejdede, fedtfattige fødevarer kan føre til vægtforøgelse. Over tid kan overskydende vægt øge risikoen for medicinske problemer som type 2 diabetes, slagtilfælde, hjertesygdom, søvnapnø og visse typer kræft.

Løsninger

Du kan hjælpe dit barn ved at lære hende at spise sundt hjemme, hvilket vil gøre hende smartere i frokostrummet. Lad os flytte forklarer, at undervisningsskoler om, hvordan man forbereder næringsrige fødevarer ved at implementere nye teknikker og opskrifter er et skridt i retning af at bekæmpe fedme. Tilmelding til et forudbetalt frokostprogram, der deler købshistorie hos forældre, kan hjælpe dig med at holde dig ud over, hvad dit barn spiser i elementærskolens cafeteria. En anden mulighed ville være at pakke dit barns frokost med sunde indstillinger som magert kalkun på fuld hvede brød, fire eller fem mini-gulerødder, fedtfattig streng ost og en lille saftkasse eller flaskevand.