Artiskok kost piller

Fælles i middelhavsretter, artiskokker har en unik form og delikat smag. Selvom de anvendes i en bred vifte af madretter, er artiskokker også almindeligt kendt for deres medicinske anvendelser. Artiskok kosttilskud og artiskokstrakt har længe været brugt til at behandle visse sundhedsmæssige forhold. Dog kan fremme af kronisk kostpiller være lidt vildledende.

Identifikation

Betragtes som en af ​​verdens ældste dyrkede grøntsager, er artiskokker hjemmehørende i forskellige dele af Europa, Afrika og De Kanariske Øer. Langs planten udvikles blomster med spiselige knopper. Hver knopp har flere blade og en kølig bund. Efter kogning eller dampning af kronhjertet for at blødgøre det, bladene er typisk brudt af og spist en-for-en. Artiskokblade dyppes almindeligvis i smør, citronsaft, Hollandaise, mayonnaise eller en anden slags sovs, inden de spiser. Artiskokker er også spist dybstegt, blandet i varme dips og lagdelt på pizzaer.

Artiskokstrakt

I mange århundreder er kronisk løv og ekstrakt også blevet anvendt til medicinske formål. Faktisk hævder BodyBuilding-webstedet, at antikke grækere og romere brugte artiskokstrakt til at hjælpe fordøjelsen og franske læger fra det 19. århundrede brugte det til at behandle leverproblemer og gulsot. Kronisk ekstrakt er lavet af kronblade plantens basale blade. De gavnlige forbindelser, der findes i kronisk ekstrakt, inkluderer flavonoider, chlorogen syre, cynarin, luteolin og cyrnarosid.

Fordele

Sammen med deres antioxidant egenskaber, er kronisk kronisk ekstrakt og artiskok suppler blevet vist at sænke kolesterolniveauet og lindre symptomerne på irritabel tarm syndrom eller IBS og fordøjelsesbesvær. Når den anvendes som diætpille, er den største fordel ved kronhjertetilskud den cholesterol-sænkende evne. Ved at reducere plasmalipidniveauer kan kronisk kødkstrakt betydeligt sænke det samlede kolesterolniveau blandt patienter med højt kolesteroltal. Da højt kolesteroltal er en betydelig risikofaktor for kardiovaskulær sygdom – CVD – og død, kan man sige, at kronisk ekstrakt kan bidrage til at reducere risikoen for CVD.

Artiskokker & Kost

Medmindre din læge har anbefalet kronisk ekstrakt eller kronhjertetilskud til behandling af kolesterol, fordøjelsesbesvær eller IBS-problemer, kan du få flere sundhedsmæssige fordele ved simpelthen at spise artichoke grøntsager. En stor artiskok leverer lige omkring 25 kalorier og intet fedt, hvilket gør det til en simpel tilsætning til enhver kost. Artiskokker er også højt i kalium, C-vitamin, magnesium, folat, fiber og antioxidanter. Når det lægges til en afbalanceret diæt, kan artiskokker være en sund og gavnlig tilsætning. Men artiskok kostpiller alene vil ikke hjælpe dig med at tabe sig, brænde fedt eller nedsætte appetitten.

Overvejelser

Som med enhver form for kostpille eller tilskud, skal du kontakte din læge, inden du begynder at få supplerende behandling. Selvom urte kosttilskud typisk ikke indeholder nogen farmaceutiske ingredienser, kan de interagere med medicin og / eller forværre sygdomssymptomer.