10 ting at spise, der hjælper dig med at tabe sig

At spise bestemte fødevarer hjælper med at kontrollere dit samlede kalorieindtag for effektivt vægttab. Kalorien og mætningsindholdet i den mad du spiser bestemmer, om den mad vil hjælpe med vægttab. Generelt er proteinrige fibre af høj fiber god valg, hvis de er lave i mættet fedt og ikke indeholder tilsat sukker.

Højprotein fødevarer

At vælge fødevarer højt i protein øger mætheden og kan endda øge din krops energiforbrug, ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i 2012 i “The British Journal of Nutrition.” Lean, kalorieindhold med lavere kalorieindhold, der hjælper dig med at skure pund, omfatter udbenet, Skinless kyllingebryst og kalkun samt æggehvider. En 3 ounce portion grillet kyllingebryst giver 26 gram protein og kun 128 kalorier, 3 ounce brændt kalkun indeholder 125 kalorier og 26 gram protein, og en servering af fem æggehvider indeholder kun 85 kalorier og 18 gram kost protein.

Fedtfattige mejeriprodukter

Mejeriprodukter er også højt i protein og er ofte gavnlige for vægttab. En gennemgang offentliggjort i 2005 i “Journal of the American College of Nutrition” viste, at forbruge mindst tre portioner mejeriprodukter daglig hjælper med at reducere kropsfedt, og at spise mejeriprodukter accelererer regelmæssigt vægt og fedt tab, når man følger en reduceret kalorieindhold. Proteinrige, fedtfattige mejeriprodukter, der kan hjælpe dig med at tabe sig, omfatter fedtfattig hytteost, som indeholder 163 kalorier og 28 gram protein pr. Kop, ikke-fedtfattig græsk yoghurt, der giver 133 kalorier og 23 gram protein i hver 1 -cup servering, og protein-befæstet skummetmælk, som har 101 kalorier og næsten 10 gram protein pr. Kop.

Lav-kalorie, Fiber-Rich Veggies

Pakket med vitaminer og kostfiber – som hjælper med at øge mætheden og mindske sulten, ifølge en undersøgelse udgivet i 2013 i “ISRN Obesity” – hjælper nonstarchy veggies med at fylde dig uden de ekstra kalorier. Gode ​​valg omfatter grønne grøntsager og broccoli. En kop romaine salat indeholder kun 8 kalorier, mens 1 kop hakket selleri giver 16 kalorier. Følelse fuld af færre kalorier gør det lettere at reducere dit samlede kalorieindtag for mere effektivt vægttab.

Nedre kaloriefrugter

Som med grøntsager er de fleste frugter fyldt med vitaminer og fibre, og nogle er ret lave i kalorier, hvilket er gavnligt for vægttab. Jordbær og meloner er gode muligheder, når man tænker på kalorier med lavere kalorieindhold. For eksempel giver en kop jordbær eller cantaloupe ca. 50 kalorier. Hvis du bruger 1.400 til 1.600 kalorier om dagen på en nedsat kalorieindhold vægttab kost, bør du få 1,5 kopper frugt dagligt, i henhold til Dietary Guidelines for Americans 2010.